lifebysanna

Alla inlägg under augusti 2011

Av sanna nilsson - 31 augusti 2011 23:18

Hade en jättemysig kväll tillsammans med Mikaela. Följde med henne till en katalogvisning för oriflame, väldigt trevligt :) söta små tanter som inte kan vara tysta när hon som håller i det hela pratar. Sånt gillar vi ;)


Fick även lite produkter som jag beställt av henne, så nu har jag tagit hand om mig själv lite, känner mig nöjd, men man måste ju använda produkterna några gånger innan man ser resultatet :) 


Imorgon blir det jobb jobb.. jag och micke som kör hela kvällen, kommer bli helt fantastiskt :) Så vi får se om kvällen kommer sluta så bra som jag kan tänka mig :)


GOD NATT


Du är saknad <3

Av sanna nilsson - 31 augusti 2011 16:53

Hade ett jättebra möte igår, känns som att vi kommer göra riktigt bra ifrån oss nu de kommande veckorna. Vi måste göra det, vi får hjälpa varandra och stötta varandra så kommer det här bli jättebra tror jag. :)


Sen gick vi vidare till olearys och åt riktigt god mat och hade jättebra diskutioner.. Jag trivs verkligen med er! :) Sen var det dags å säga hejdå till morgan, det var inite alls roligt.. Kommer sakna han så otroligt mycket verkligen.. Han gjorde mig på bra humör, jämt :) 


Sen gick vi vidare ill pitchers några stycken, satt där tills de stängde och jag måste säga at det hela var en jättetrevlig kväll som måste göras om :)


 


 


  Sötnosar ^^





 C-J <3


åååh vad snygg jag är


 

Av sanna nilsson - 30 augusti 2011 16:45

Nu har jag äntligen blivit klar och redo för att åka in till falun! Nu väntar jag bara på bussen som går om 25 min! Men ska nog gå snart för det värsta jag vet är nog att stressa till en buss :P 


Jag och Martina hade kommit överens om att vi skulle ha klänning på oss ikväll, det var ju lättare sagt än gjort, så efter att ha kastat ut heeela garderoben på golvet så har jag äntligen bestämt mig för en klänning.. Det fick bli en som jag lånat av Carro för fleeera år sedan. Jag gillar den :) 


Tar med mig kameran ikväll så bilder kommer så fort jag kommit hem typ!:) 


Ha en trevlig kväll !

Av sanna nilsson - 30 augusti 2011 15:00

Inatt drömde jag en så konstig dröm verkligen.. jag kan inte riktigt förstå själv vad det var jag drömde, men skum var den då iallafall.. hissar, cyklar, hustak, bråk, missförstånd, osv, det var skönt att få vakna iallafall :)


Sitter nu uppe i vardagsrummet, för min kära mor har flyttat routern så det är ingen mottagning på mitt rum!! väldigt frustrerande ^^ 

Så jag sitter här och har presis ätit lite lassange :) Nu ska jag nog gå ner och ta en dusch och böra göra mig iordning tills ikväll! Jag tror att det kan bli riktigt trevligt faktiskt :) hoppas på det.


Skriver kanske mer sen.

Av sanna nilsson - 30 augusti 2011 03:23

Kvällen har gått riktigt bra på jobbet, toklugnt verkligen och det resulterade i tidig stängning. Hade blivit ännu tidigare om vi inte behövt jävlas med den där förbannade grillen som ska få plats!! Den är ju inte direkt anpassad för att klämmas ner i det där trånga utrymmet direkt! Men jag och Anna gjorde det bra måste jag säga :)


Nu är jag äntligen hemma och ligger under täcket och pratar med finaste Sofia på msn, herregud vad jag saknar den kvinnan.. usch det gör som ont inom mig när jag tänker på henne (vilket jag gör jämt)!!! Drygt när man jobbar så pass mycket så man inte har tid att fara upp till henne.. Men jag planerar att ta semester så jag får träffa henne, det hade varit så himla mysigt :) 


Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon då vi har assmöte på grand (mitt och patriks hotell) hihi.. sen middag på olearys och det lutar åt att fortsätta vidare sen med gänget för att ta någon drink eller så :) 


Godnatt med er :)

Av sanna nilsson - 29 augusti 2011 15:30

Då har man kollat på det senaste true blood avsnittet, och det var väl spännande.. Men jag måste säga att jag börjar bli lite trött på den där häxan!!


Nu ska jag upp och väcka mamma som har sovit middag, vi ska hämta upp tova på skolan och ellen på dagis :) Sen tänkte jag tvinga dem att köra in mig till jobbet! Snällt va ? ^^


 

Av sanna nilsson - 29 augusti 2011 14:20

Åh vad jag saknar alla fina externer.. jag saknar de 3/6 veckor som ni var här och hjälpte oss! Jag saknar tacoskvällarna, grillkvällarna, festerna och filmmyset.. jag saknar olympusberget.. ballongmatilda.. Ja allt.. Ni är helt fantastiska allihopa. 


Jag saknar sundsvall och gatufesten, lilla hotellet och allt runt omkring. <3


Dumma sverige att ha så fina människor utspridda och inte på samma ställe.. 


 

Av sanna nilsson - 29 augusti 2011 13:36

Nu är kaffet äntligen klart! ska ta mig en redig kopp och verkligen njuta av gott kaffe! haha, helt otroligt att kaffe kan vara så gott, kommer ihåg när man var mindre och smakade av mamma, fyyy vad äckligt det var och man sa att man aldrig någonsinn skulle börja dricka kaffe.. Men nu, satan vad gott det är!! haha


snart ska jag till jobbet och köra stängning med Anna olofsson! Det kommer nog gå jättebra, var längesen jag jobbade med henne nu tycker jag. Så detta ska bli riktigt spännande. Sen hur jag kommer hem är en annan fråga.. jag har verkligen ingen aning.. Var meningen att jag skulle sova hos mormor.. men jag ska på assmöte imorgon och sen middag, då kan det vara skönt att vakna upp hemma så man kan göra sig iordning i lugn och ro. Jaja, vi får se hur jag ska lösa det hela :)


hoppas att alla kommer få en helt fantastisk dag!



 

Presentation


Här kommer ni kunna läsa om mig och mitt liv. Kommer nog bli mycket jobbprat och andra roligheter,

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards